orkar inte, emo bloggen !!

Orkar inte göra nå seriöst inlägg nej....

Har iallalfall jobbat denna vecka med bjurrsnurr på lindgrens, bjurre jobbade sista dagen idag men tjänade iaf 1500:- på 20arbets timmar så de är ju inte dåligt !

Jag ska iallafall jobba veckan ut och få se om dom hör av sig ifall dom behöver hjälp eftersom ja jobbar på ett ställe där endast en annan jobbar och han gå på semester och de kan behövas lite back up då!
MEn de återstår att se...

Nu ikväll ha man druckit lite öl med familj och släkt, riktigt trevligt.. nog för man ändå känner sig lite neråt... vet inte varför, men finns ingen vettig person prata med.. ursäkta men de är sant..

Sen nu äre väl bara tagga till att sova så man orkar sig upp imorgon... Wiiiee...

även en fundering är vad man ska hitta på resten av veckan.. för emil och linus far bort imorgon och är borta till söndag om ja inte fattat fel!?
Sen bjurre är med emmy och dom ser man inte till förän hon dragit hem...
dock är de supa sig redlös på fredag och lördag hoppas jag, eftersom de är trästocks och sonic syndicate är ett måste!!!!

Men men, fan palla den här skiten... hade bra ni som kan hoooj!

Glad gubbe

Orka inte göra nå seriöst inlägg men en kort sammanfattning av vad som hänt!

* LAN med grabbarna!! Ruskigt kul!
* 240 tukt på lan kvällen!! Ruskigt kul!
* Fest
* Fest
* Fest
* Stan
* Folk

Ja men ungefär de som varit sen stadsfesten, sen nu äre bara börja tagga för imorgon börjar man arbeta!! JIPPIE!!

Alarmet kommer stå på 05.40! Taggat och klart!

Tack för en jäkla rolig vecka allihopa =)

Stadsfesten mm.

JOdå! Blev stadsfesten alla dagar utom söndagen för den kändes bara dryg, alla dagar va jäkla skoj, blev öl och annat smått och gott, träffade massa trevliga människor som man inte träffat på ett tag och de ena å de andra!

Minns långt ifrån detaljerat vad som hänt under dagarna, men få skylla mig själv ja inte ha hunnnit blogga dag för dag! Minns iallafall förfest hos conny ena dagen å sen drog man vidare till stadsfesten glad i vågen hehe!

Igår blev de fotboll på IP i ersmark med hilda, alex, my, janina, johan, alle, emil, porre, emma, zusan, linda, kenta, andrew ( glömt någon? ).. massa iallafall, sen blev det ett härligt dopp i älven strax före 2 tiden! snuskigt varmt i vattnet då :)
Sen bar de av till stugan där det sågs film osv.

Men nu vet ja då inte vad ja ska skriva pga. att ja inte minns något haha!!

ILLA...

Hååjjjj

When the drugs don´t work no more..

Skadetfortsättasåhärsåkommeralltingattgåförlorat.
Mendetärintesålätt.
Vadkanmangöra?

Jag ser inte detta.. Alltså ljuset i mörkret..
För mig är det bara svart?


randomrider.blogg.se

I går så blev de att man for förbi skåne borna igen på tivolit och blev bjuden på öl osv. var riktigt härligt faktiskt, blev inte så farligt länge vi var där! (alle och jag) sedan kom gronken så åkte vi med honom for och träffa paulina och ronge på norrhammar, sen kom råttan och nå andra dit vi var där och dumma oss ett tag innan det bar av hem till ersmark.. Emil var vaken så gick in snackade med honom ett tag, ringde druvan och då helt plötsligt bar det av till kåge ett tag också, kl va väl närmare 05.00 innan vi kom därifrån, då blev det sova i stugan, stiga upp 10.15 för att åka med gronken till stan så jag kunde hämta bilen som mormor hade sagt hon skulle ha... som sen ringer och säger när ja är påväg att hon inte behöver den :O Nöjd jag blev.... NEJ!!!! Men då drog jag tillbaka till stugan där alle fortfarande sov och då somnade jag om också.. Blev väckt typ 16.00 tiden av emil och linus som kom invandrandes i stugan och började se lite fiskefilm som man hakade på att kolla på! ;D

Efter det bar det av ner till IP och lira lite fotboll åh skoja på! :)
Å efter det blev de åka till kåge med conny i dutten för att köpa cigg, kom tillbaka till ersmark för jag ringde måns för att se om de skulle bli nå fest ikväll, men då bad han om skjuts till tåget för han skulle hem ! :( Kommer sakna han ju :O Men ska ju ner dit och hälsa på satt :D Efter han var skjutsad dit for jag och conny till stan och träffade, Paulina, Elvira, Sara, Hanna, Emil, Malin och vad hon nu heter :S  De va iallafall skoj jävlas med conny som var så pissnödig ;)

Blev inte så värst länge där, då blev he Ersmark igen mötte upp Linus, Alle, druvan och emil, vi satt oss och prata med varandra + lite med norskarna men dom va meste tyst!

Sen drog man sig hem åh gjorde lite tacos å såg 2½men ;D
Nu sitter jag här som ett fån och funderar på vad man ska hitta på.. Sova kanske är ett alternativ, men vi få se om det! Nu blir det iallafall en cigg! Hooooj

Rubriken ska stå här!

Jadå Fiskeresan är då över komme hem lördag natt vid 23.30 tiden, hoppade in i duschen direkt!! Drog vidare till Bjurre jaaaaaaarå! For till stan och träffa nå folk, sen helt plötsligt blev de så man skulle supa, drog hem och hämtade alkoholen sen tillbaka till stan, de va väl faktiskt ändå trevligt ju!
Dagen efter begav man sig hem över osv. minns inte vad jag gjorde om jag ska vara ärlig, det jag minns är att jag å bjurre for till mig och fixa nå saker sen skjutsade jag hem min lillebror till bjurfors å efter det hämtade vi emmy i stan drog till ersmark och tog oss nå öl, diesel, dooleys, mm. sen tog de slut, började ringa runt och gronken den gulliga fan kunde förskottera sin alkohol så Alle, Emil och jag fick oss en fylla ;) Tack GRONKEN<3 Du ska ju få igen ;]

Kvällen bestod av skitsnack osv. som alla andra kvällar typ, sedan drog vi till stan träffade nå dudes från Skåne, riktigt trevliga jäklar ;D vi hängde med dom dit dom bodde ( dom jobbar på tivolit ) där vi väkte deras avdäckade kompis som visade sig vara idol kalles lillebror haha!! Riktigt rufft va ;) sen fick vi oss nå öl å cider vi åkte runt och busade på och sen vid 07-tiden drog vi hemöver, sen var vi i stugan och låg och prata till kvart i 9, sen sovde man som en stock!!!

Idag har de inte hunnit hända så mkt mer än varit på IP och spelat fotboll :D bra jobbat grabbar!!

Sen nu är jag hemma och ska äta lite tacos :D:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!

Efter det beger jag mig till ersmark igen för att vara med dom söta små vännerna!!

Diverse bilder:


Riktigt vacker bild från impuls resan till Alko!


Titta vad man får när man bokar en 2bäddars stuga i Jokkmokk HAHA en 4bäddars ! Kanon!


Kall öl i solskenet i båten ute på sjön i Skabram! :D


Pärleälven i Jokkmokk


Nej de syns väl aldrig att de va nå mygg/knort på denna bild va?
Man höll ju bara på bli totalt j*vla tokig ... synd inte alla syns !! De va inte kul inte kul inte kul!!!!!!

Bilden är tagen i Gäddsjön i Jokkmokk ( Röding och Öring är det som finns i den så skulle vilja veta varför den heter Gäddsjön) :)

Matdags nu hejsvejs!

Måste ju börja vara wannabe emil och göra flera inlägg + lägga in film

Kan inte låta bli göra som emil ! =) Speciellt inte nu när ja har så jäkla tråkigt :D



Den här tiden saknar man!! :(


Alltså den är ju bara för bra!

hahahaha!!

KL. 06.05

Alltså detta är ju bara fel :O jag steg upp 05.30 ? Utan väckare!? Jag skulle upp 07.50 för att mellan 08.00-08.30 ska jag åka mot Jokkmokk... Men vaknade som sagt halv 6 och det gick verkligen inte somna om.. så lika bra att stiga upp!
Resan lär väl bli av tidigare, inte för det behövs eftersom vi ska vara i Jokkmokk tidigast 12.00, men kommer man lite tidigare finns de ju tid till att inhandla nå nya flugor och sådant som kan vara behövligt!!

Nu ska ja försöka roa mig på något vänster..

Satt Godmorgon/Godnatt på er andra! 

Alko

Jodå, vaknade upp igår och blev förfrågad om jag ville till stan med gronken, inget bättre för mig så accepterade jag det och begav mig till honom, sen hämtade vi bjurrsnurr.. men innan vi hämtade honom så kom idén om att fara till alko!? Å japp så blev det! hämtade bjurre och grönlund följde med. Vi jäktade eftersom jag trodde alko stängde den tid som de inte stängde... med tron om att vi bara hade 30min på oss att handla när vi kom dit visade sig vara 1½timme!! haha, men vi hann iallafall!

PÅvägen hem började man ju antagligen dricka ur det man köpt, jorå!

Go och glad man kommer till ersmark och ska he sig ut på en bmx jävel.... å de va ju inte smartast....

För då blev det såhär!!!!





Så de kan gå :D

Blev en sväng till akuten sen, för de va så jäkla mkt grus och skit i det så ville inte rengöra det hemma om vi säger så!!

Nu idag har man varit och handla + packa inför morgondagen då det bär av till Jokkmokk och ska fiska till lördag kväll/natt eller ev. söndag mitt på dagen, inte riktigt bestämt ännu!! Bilder därifrån kommer senare!

Tack för mig

RSS 2.0