Fiskee..

He blev att packa ihop och dra iväg till kvarnforsen för att fiska och övernatta, det blev inte mycket till sova = ingenting...
över 10timmars fiske, men inte nå mycket till resultat för min del..

det var Porre, Lii, Emil, Grönlund och jag som va iväg..

Emil och Alle dom små krakarna dom sovde ett tag iallafall..

Det va jäkla rolig natt faktiskt.. men orkar inte skriva allt för mycket detaljer.. För är inte nog pigg för det, eftersom man kom hem vid 11.30, gick å la sig och steg upp 18.15 ungefär...

Känns ju nästan bara fel sova den tiden :O

HAHA jajja...


Bild från när jag åkte till Kvarnfallet med Porre!


Myyyysigt!


Måste bara berätta om den här filuren!! Porre, Lii och jag gick en bra bit neråt mot Västforsen.. å mitt ute i skogen, inte ens nära älven hittar jag den där :O Det känns bara läskigt hur f*n den ska ha kunna komma dit där den låg !!! Men he va bara sluta fundera på de och traska vidare!!

Bäst att göra ett inlägg då

Nu sitter man hemma i skogen efter en dag med Emil, linus, porreman, conny, johan, lii, lina och Zusan (stavning och om jag glömt någon sry!) iallafall vaknade 16.08 drog ut på en morgon smoke, sedan bar de av till liden för att äta lite grillat, satt mig vid datorn och pojkarna börja skriva på msn att de va bad på G så ja skrev att jag skulle komma dit, satt kvar vid datorn ett tag osv. sen for jag och slängde mig i vattnet!! Senare på kvällen blev de en sväng till krysset, sen hedensbyn och säga hej till emil och sara ( dom nykära små knyterna ) sedan fortsatte resan till ursviken och hälsa på paulina! =) Följeslaget i bilen var Linus, Emil, conny och Porreman så klart!

Sedan bar det av mot ersmark igen å lämna av alla människor, sen for jag till bjurrsnurr å spöade honom i fifa 2006 på x-box ;) de var jämnt tills de blev straffläggning ;D Lugn bjurre, du får revansch nån gång :D
Efter det drog jag mig hem hit åh nu sitter jag bara åh slöa och ska nog se lite sons of anarchy snart!!!!



Bilder från midsommar:


Från vänster: Robin - Robin - Jag - Frida och Rodrigo!


Från vänster: Robin - Emil - Sara och Jag! ( Glad? ) haha


Paulina och Jag :)



Man kan tro RK har sett en döing haha ;)

Tack för en trevlig kväll allihopa iallafall!! :D

Dock ha ja inga bilder från och med jag lämnade östanbäck och for till stan men ja :)

Peeeeääyyyjjs!


Bodbysund

Hahahaha säger jag bara! Det blev så vi sent på kvällen drog oss till bodbysund till timmys stuga.

Bjurre, emil, timmy, jessica, irma och jag tryckte in oss i bilen och började brumma, efter en halv lång resa kändes det som så var man framme, tog en shot och en öl, sen bar fiskespöt fram några gäddor fanns de som inte ville bita i ordentligt tyvärr.. men men, vidare till stugan ta mer öl, skratta och dumma sig. Sen blev de ut med båten och fiska mer, timmy får oss nästan alla ner i vatten för han va så jäkla FULLLLLL!!! Sen skickade vi honom i land.. sedan for jag och emil ut igen för att få sig en fisk för timmy var hungrig.. blev en liten gädda, rensa och filéa sen blev de att tillaga den på en plåt över elden så då blev då gnälliga timmy nöjd!!!

haha sen blev he att dra igång skotern, åå då började äventyret kan man ju säga :D
For ut till lägdan timmy, bjurre å jag, det gick ju bra.. sen tuktade timmy iväg han hann ungefär 250m boom första diket, upp med skotern, timmy for åt andra hållet, 250 nya meter boom nästa dike, upp med skotern sen for jag en sväng swooosch så flög jag av, nacke och rygg är lite öm men de som inte dödar de härdar!! Sen bjurres tur och de gick ju bra iallafall ;) Sen skulle vi tillbaka och jag körde vi hann ungefär halvägs så låg vi alla i diket UNDER skotern i ett blött dike å jag bara låg och garva vill jag lova!! hahaahahaa, mycket roligt :)
Sen körde timmy resterande bit, men bara några meter efter vi hade kommit oss upp så kantrade timmy och kastade bjurre in i en björk haha mycket rolig syn ;) Men sen parkerades då äntligen åbäket :D

In i stugan och bara babbla, sen helt plötsligt kl 06.30 ungefär säger bjurre nu är det bastu.. så då vare ju bara starta eld och få upp värmen där :) Gick fort och enkelt, så lite bad och bastu till kl 08.00 sen gav vi upp och skulle sova, men de tillät inte jag så jag busade och jävlades med alla ett tag sen somnade jag direkt!!

Mycket rolig kväll iallafall, ska göras om!! Fast skotern ska stå där den står OJA! HAHA :]

Stttrrreeet

Tack för en härlig lördag kväll allihopa!
Ni vet vilka ni är!
Det va för jäkla härligt även om vissa saker blev som de blev!

Jasi.. denna kväll/morgon eller vad man ska säga blev ju som den blev, men de va fan kul ;)
For och träffade lite härligt folk i degerträsket och sen drog timmy, bjurre å jag vidare till hjoggböle å träffade timmys tjej å hennes kompis.
He blev inte långvarigt men resan var ultra skoj hahaha bjurre din idiot :D

Måste även påpeka "VÄRMEN" som skulle vara så olidlig nu i juni?! vars är den? haha man måste i princip ha täckjacka i slutet av juni.... de är inte rätt !?
Skitsamma, jag överlever men ja tycker bara de är roligt :D

Men nu blir de att återgå till att trycka mackor och se på bästa serien någonsin tamefan!

SONS OF ANARCHY!

Det är då fan lite mer reality än nå jävla vampire diaries eller vad den fejkade skiten het !! =) t.ex alltså!:)











                                                                                       Inget kommer någonsin bli vad det va, frågan är om man är nöjd som de är nu?

                                                              Allt var lättare förr, men nu är de bara leva med det!

Jajja God Jul iallafall!


Laaaaaan

Wiho, nu har man överlevt natten @lan på erikslid! Blev ett jäkla stohej när vi drog igång med unreal turnament... Fett skoj blev de faktiskt då =)

Några öl slant ner osv.

aja igår så blev de ju stiga upp runt 14.45 tiden, gick direkt ut med bjurre å tog en smoooke, sen fortsattes dagen med att bygga om avgassystemet på biljäveln så de gick att stoppa dit jappsen så den ser lite vackrare ut.. När de va klart så blev he till å fixa till kopplingen så den slutade slira på den ;D När de då var klart allt de där så gick resan av till ersmark sen till stan å sen hem igen till liden för att hämta datorerna för att senare hamna här :O

Det blev en del körning men det var värt de!!
Nu är de ju bara peppa igång för att fortsätta hålla sig vaken till ikväll när ölen ska sprättas!! WIHOOO!!!!

ÅBRO Arton56 !<3

Bli väl nå bild tjafs inlägg sen under helgen när jag orkar lägga in på datorn så kan man få en lätt samanfattning på vad som hänt senaste veckorna/dagarna!

Haaaaaade hoooooooj!



!-!

Wihooo de va ett tag sen man skrev här måste jag ju säga :O
Men nu äre iallafall så att jag sitter hemma hos emil å de trodde han aldrig jag skulle göra eftersom jag påstod jag inte hade någon bensin :D Fett ägd!!
Sen nu blire så att vi ska vänta in dom andra människorna mjaa!!!

Peeayyyzz!

RSS 2.0