Garaget

Jadå, jag tog tummen ur och städade garaget lite, är inte helt klart men de är bara små tjoller kvar=) Ni ser ju själva :D

Före:


efter: ( dålig kvalitet men det syns iaf! )



Mycket duktigt! :D

wihoo

Helgen som var kan typ nästn bara beskrivas med typ bäst och totalt spårad :D fast på ett bra sätt!!

Aldrig varit med om något liknande :)

Men man är ju rätt sliten nu..

Man brukar som inte vara vaken 65timmar i sträck alla gånger ;D

men sov faktiskt 5timmar denna natten =)

Orkar inte skriva detaljerad om helgen iallfall =)

men:
*pengar brändes
*alkohol
*jadu
*party
*who needs sleep
*kanon!

Det är inte likadant nu

Seriöst, nu orkar man ju inte blogga :O Det va en annan sak under sommaren, kändes som mycket roligare.. För nu finns de inget att berätta.. för hur roligt är de sitta och läsa om skolan!? Det är ju nog illa att man är där hela dagarna ändå... !?!

Men skulle de råka hända nå kul så kanske de är en annan sak..

Igår var de väl ändå små kul.. För alle den stackaren blev stoppad av polisen för han "burna" med sin bil, vilket jag hade gjort hur mkt som helst före, men just när han gör de kmr polisen hahah!!! 1000:- i böter =) stackarn!

Men självklart skulle jag ha otur också..
Senare på kvällen körde vi iväg till ett ställe för att busa lite.. stod där och brände lite däck med bilen hade filmat osv. skulle backa och hämta timmy som filma.. när han satt sig och vi skulle fara.. då skulle jag burna där ifrån.. och då small de bara till och mina fötter fick ca. 90gradigt varmt vatten på sig.. hela bilen fylldes med ånga.. pga. att mitt värmepaket sprack... SUCK!! övertryck i kylaren :(...

men de fixade vi bara en snabbis så de gick köra hem... men nu ha man ingen värme i bilen.. suck.. ännu mer att fixa.. INTE KUL!! som om de inte redan är nog mkt.. :(

men men!!

Hejsvejs!!

ruskigt dålig...

.. uppdatering på sistone.. men ha inte haft tillgång till datorn så ha som inte kunnat göra något åt saken..

Kommer inte ihåg just nå speciellt man ha gjort eller så..

det enda minne ja ha är den bästa delen på hela veckan och de är bilskroten där man va och köpte sig svarta dörrsidor, skin säten och annat smått och gott till omegan =) nu är den fan inte pjåkig!!!!

de tar sig !!

Och ikväll blir de väl att festa gissar jag.. ingen aning om med vem och vars än så länge!!

Men det kommer väl sen!


hadess

Det var det...

Måste ju säga tack för allt :( har varit mycket roligt, mycket skrik och annat ... men nu är de nog över för denna sommar.. LANSTUGAN<3 kommer sakna dig ;(

but, we will be back!!!! (A)

Men tills vidare....


mat

Må ju tacka thompa för en redigt god harrmacka :D harr är underbart gott:D 
Nu slinker sista ölen ner för smakens skull å sen vet jag inte =) uppdaterar väl sen förhoppningsvis ;) hahahahahha


ölölölöl

Okej kan bara inte låta bli att lägga in denna fiiiiiiiina bild!! Saknar!! Hoppas de blir snart igen :D



Bilder från olika resor osv.

Haha, här kommer äntligen bevis bilden på att bjurre också kan arbeta ;)


Bild från när emil, linus och jag drog till hemliga sjön :)


Hehehe bild från när linus och jag var påväg till skuppe ovanför arjeplog :)


en av dom första fiskarna som plockades upp samma kväll som vi kom fram till skuppe :D


Bild från Apmofallet från samma resa jag och linus var på :)

Apmofallet igen =)


Apmofallet ännu en gång fast längst ner :)

 Linus ute och vandrar - Apmofallet syns längst bort :)

Fin harren linus plockade i "blindtarmen" :D Grattis din jävel!

Fiske bild från Skuppe1

Fina grejjor :)

Skuppe igen!

Nu orkar ja inte ladda upp nå mer bilder, hejsvejs :D

Godmorgon

Nämen tjenare tjenare, nu är man nyvaken :) Vaknade av att Porre klev innanför dörren och kände mig faktiskt pigg :D det var ganska länge sen man va helt utvilad hehe...!! Men men nu ska ja bara installera resterande uppdateringar och sen blir de spela lite cs med grabben i graven bredvid :)

tjingeling!

Fiiiiskeee

Kom just hem från fisket i hemliga sjön med linus, porre och conny. Blev inte mycket fisk och små var dom!!! men men bättre lycka nästa gång :)
Nu blire nog att knäppa en öl och sen spela lite cs :]
NÖRDAR jiiieeess!!

Wihiii hooj :) 

cute



jowjowjow, ids inte skriva om går kvällen och natten/morgonen... de enda ja kan säga är att allt var kanon till en början, men skenade sedan ur!! måste styras upp ffs...

aja, ska försöka piggna till.. har sovit 1-2timmar satt.. och vi ska snart iväg och fiska i "hemliga sjön" men men!

soooofthooj

suck.

Sitter i lan stugan med emil, linus, conny, porre och irvar.. vi spela lite cs och har oss :) tar några goa öl osv. men kvällen blev itne riktigt som planerat pga. föräldrar... men de är ju inte ovanligt..!!

aja, nu ska emil hämta en öl till och ja ska göra något... skriver nog sen! :)

men de blir nog roligt iallafall måste ja ju bara säga! :D

kycklingstuds

NYTT REKORD I KYCKLINGSTUDS! :D SJUKT NAJS!!


EmilGranqvist

Jaja, måste ju länka vidare till http://fiddyemil.blogg.se =) vi skriver väl oftast om samma saker men han är lite mer aktiv så när de inte finns något att läsa på min så kolla in hans, men de kan ni göra ändå, det finns lite mer bilder där oftast för han hinner lägga in alla ;( men kolla in den :)

hahaha dålig humor


BUSTED!

Tog nyss Linus och Linda på bar gärning ute vid dutten, skulle ut på en rök paus och då står dom där och i princip kör doggystyle?! linda tjöt för hon blev rädd när ja kom ut.. och då sa linus för 15gången han skulle in och sova som han sagt i några timmar nu.. men dom ha varit där ute i ca. 3-4timmar >.< men nu gick dom in och då kan ju resterande räkna ut resten själv vad som kommer att hända! he he he!


Sitter bara här

Man sitter bara här och känner sig till viss del bara bortglömd...
Vad hände med tiden!?
Kan ingen bara styra upp allt igen för de går inte själv!!!!

Jasi, ska fortsätta nöta musik och fundera hur allting ska gå!!

Tryck på länken nedan! =)
http://open.spotify.com/track/0WqhGv2yRKtaFiMnQod6Dj


f**************n


MÅR  BARA SKIT NU!!! ORKA.. HÄMTA MIG!!!


Kommer mig inte ur alkoholens osynliga bur

Ja nu sitter man iallafall i bilen påväg hem igen:-) bilder kommer att läggas in senare, kommer sakna stället förutom myggen då! Men det får man ta när man är fiskare! Ikväll blir det nog mest troligt stan och umgås=) och nu vaknade linus upp ur sin sömn:d fast lika bra de för nu är vi i arvidsjaur och ska äta, sedan är det 13.5mil kvar hem:-) kulkul. Hooj

Hur...

...ska man orka när det är så här.. Kan ingen vara uppåt och positiv.. De är bara skit hela tiden.. Orkar inte. Åååååå

Opel Omega 3000

Den är så vacker:]<3



Photoshopad
till svart



KÄRLEK!!!


Vilken resa

Hehe drog iväg igår eftermiddag med emil och linus för att fiska i en liten sjö i lubboträsk.. men vi hittade inte den vi skulle till.... så då hamnade vi i en annan stor sjö som vi trodde skulle vara fin, vi for ut en stund runt 00.00 tiden när vi väl va framme och hade fått ihop båten osv.. men vi kände de va för kallt + att vi va trött så vi gick och la oss i bagaget alla 3 :D blev då inte kallt då! hehe.. sen steg vi upp runt 08.30 eller något sådan och kastade litegrann i den sjön men bestämde oss för att leta rätt på den vi egentligen skulle var i... men vi fann tyvärr inte nedfarten dit denna gång heller... så vi tog en annan sjö, bar ner båten osv. och de va fisk på första kasten och de kändes lovande :) började köra runt och dra släplina, men då blev he soppatorsk.. och självklart hade vi bensinen i bilen... strandade på ett ställe å då gick jag och emil till bilen och då fick man ju chocken.... för då hittade vi nedfarten till den rätta sjön :O 80m från där vi parkerat bilen.. de kändes fördjävligt.. men vi tog bensinen och fortsatte i den sjö vi redan var i.. fick ett ex. antal gäddor allihopa en del jätte små och en del helt godkända.. men under dagen när vi va där och körde runt så börja de ju självklart regna, blåsa och jävlas.. inte roligt... till slut så drog vi i land åh gjorde upp en söt eld :D blev varmt och härligt, men då började hungern slå in.. de va inte lika kul.. vi försökte få upp nå abborar eller gädda för att äta.. men inte gick de inte... men till slut fick lilla damplinus ett ryck och drog iväg och lyckades plocka en firre ;) han rensade den och stekte den på stenarna i elden hehaha !! mycket äckligt.. gillar inte gädda... den prövades även ätas rå + vi testade äta vassrötter, barr och diverse annat! men är man hungrig så är man... tillbringades rätt mycket tid vid elden, men då började regnet avta  lite.. men lika fort kom de igång... bara för vi väl hade dragit ut med båten igen!!!
for en runda och plocka några fiskar.. åh sen bar de tillbaka mot bilen för att börja lasta  in allt... ingen var taggad.. blöta, kalla och trötta. men de fixade sig :) blev hemåt, stannade av på x:et och sötlinus bjöd på ett mål mat :D tack linus<333
+ ett ciggpack :D mycket bra mycket bra!!

du får igen sen :]

åh nu sitter man här och hoppas på lyckas dra hit nå folk så de kan bli lite lan ikvl :D
ser väl hur de blir..

Bilder kommer senare från resan!!

Fiske

Ja nu har vi då kommit hem från den "hemliga sjön" där vi varit och fiskat i princip hela dagen!! Fisket går faktiskt inte att klaga på, men de hade ändå kunnat vara lite bättre, bara för linus fick sin 7kg gädda.. men men! jag tar igen de en annan gång!!


Nu blire lana lite smått och sen försöka få sig upp för att vara hemma imorgon kl. 09.00!! Då blire ut i skogen och hjälpa morfar med nå skit... suck...  och på fredag bär de av upp mot piteälven någerst upp i argeplog trakterna..

får se om linkan har tänkt följa med, man kan iallafall hoppas !! :)

Blir så förbaskat tråkigt annars!!

jajajajajja nu måste ja värma musen!!

btw, HUNGRIG :@

ja du hörde, bara svara


lonley in the dark

Det är faktiskt inte speciellt kul sitta här ensam i mörkret :O

De enda man ha är spotify och blocket!  Det är de som håller en vid liv tror jag.. + ciggaretterna då!

Nu när ja ändå skriver så tidigare ikväll drog emil, linus och jag ut på en båt runda och fiskade i älven, blev nå fina borrar och nå små borrar ;) emil har bilderna, så tyvärr kan inte ja lägga in någon, men de kommer väl kanske sen eller något, efter det blev de dra tillbaka hit till stugan där några människor väntade in linus som fyllde år åh sjöng för honom, lite roligt var det! diggar andrews sång egenskaper :D

jajja ska fortsätta softa på nu, blir väl sova på ett tag, ingen är ändå online på varken msn eller sms så!!

Tråkiga människor :O :D

hooååjj!!

Linus jävel!

den äckligt dumt snälla linus knäveln ska bjuda på go maten ikväll :D så nu äre ju bara tagga till ;)

HEJJEJEJEHEJEHEJHEJ


Tack Linus

Tänkte bara tacka linus för hjälpen med den snygga headern ;)

hehe :D<3

aja, ska fortsätta glassa nu !! PEAYYYSS!!!

Btw, Kollade nyss och jag fyller 20 på en lördag :D kan de bli bättre????? ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Allt och ingenting?

Ojoj, har inte varit nå mycket uppdaterande! Men är man slö så är man!

Kan ju försöka berätta lite smått av vad som har hänt så gott ja kan.... Minns ju inte allting direkt....

Ingen aning om vilken dag men de blev så vi hade tänkt dra till Pdol, men de blev ej av, så då blev de boviken och soft dricka där.. Det blev iallafall några stycken som va där tillslut. Det blev bad och lite fotboll mm.
Nästa dag hade vi också tänkt dra till pdol men blev inte då heller, så då diskuterade vi om att fara till norsjö beachen eller byske å efter många av moment bestämde vi oss för att dra till byske,  blev inte allt för lyckad pga. en olycka som blev och diverse annat skit... men i övrigt var de jävligt trevligt.. åkte hem över vid 4tiden typ och drog till berget i ersmark där, conny, irvar, janina, ladås, zusan, linda och emma var.. alla utom janina och ladås skulle tälta där, så ja gjorde sällskap med dom.. men blev inte mycket sova, så tillslut gav conny och linda upp å for därifrån. Tror de blev ca. 10min sovande tills man vakna av att de regnade och då va klockan 10.30 ungefär... då gick ja till bjurre å fortsatte sova hemma hos han. Dom andra gav också upp och gick hem! Va faktiskt trevligt, förutom en insident, men ja! :)

sen nu igår kom emil och linus hem, då blev de vara med dom och då bestämdes de att de skulle bli lan!! Så vi städade och donade lite i lan-stugan, drog på willys och pantade å köpte "lite" dricka ;)
sen hemåt och lira.. janina, ladås och hilda komme och gjorde sällskap, även irvar, andrew och johan komme förbi!

 blev även en maxi-bag ostkrokar "450g" :D

men det blev en najs kväll/natt :D
Och nu så har man sovit ut och idag fyller Gulleplutten Linus 16år :D GRATTIS din jäkel <3
 Inte nyaste bilden men he får duga ;) emil fick följa med på bilden ;D Söt syskonen haha :D

Aja, nu ska ja ge upp detta inlägg och försöka göra inlägg lite oftare iallafall!!

Hadessss!

RSS 2.0